DERMALOGICA

Märke: Dermalogica

Konsistens & förpackning: En snygg rund förpackning som lyxar till i badrumsskåpet.  I en förpackning är det 35 stycken små paket.

Applicering: Produkten är en liten vante som är stor nog att passa ett finger, man skrubbar huden lätt över hela ansiktet och genom den unika applikatorn fördelas produkten jämt över huden. Den löddrar lite lätt.

Produktinfo: En liten skrubbvanta som exfolierar huden, reducerar fina linjer, tillför huden fukt och ger huden styrka och elasticitet. Den jämnar även ut pigmenteringar och ger en betydligt klarare luster. Passar bra för dalig användning för behandling av solskakad, aknebenägen, mogen. Denna produkter passar alla hudtyper utom de som är extremt känsliga!

Resultat: Det bästa med denna produkt är att huden får en sånn fantatiskt lyster! Hyn verkligen strålar efter man använt denna produkt och om man använder den tillsammans med andra dermalogica produkter från man ännu bättre resultat. Jag älskar att denna produkter både exfolierar, rengör men samtidigt inte gör hyn röd eller irriterad som så otroligt många rengörande skrubb produkter gör. Jag har väldigt tunn, känslig hy och är dessutom ung och för mig fungerar den utmärkt. Jag rekommenderar dock för de som har känslig hy att använda den bara några gånger i veckan, mer behövs inte alltid!

Övrigt: Ett grymt tips är att besöka sidan Strawberrynet.com där kan man hitta Dermalogica produkter till betydligt lägre priser! Det finns hundratals andra märken också men de har ett riktigt bra utbud av Dermalogica och man vill spara pengar!

Pris: 900 kr

Betyg: 5/5

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>