CRYSTAL LIP BALM

Clarins har en produkt som heter Instant Smooth Crystal Lip Balm som beskrivs på följande sätt “The colour of a lipstick, the transparency of a gloss and the comfort of a balm.”

Låter mycket lockande för min del då jag älskar denna typ av produkt. Jag gillar själva idén med läppstift men har svårt för matta läppstift med för mycket färg och starkt pigment. Jag gillar relativt neutrala färger som rosa, beige, aprikos och gärna med mycket glans! Läppstift kan passa någon gång ibland för vissa tillfällen men det är inget som jag personligen använda till vardags, även om det är supersnyggt på andra! Så den här produkten verkar som en perfekt blanding av läppstift men ändå glans och vårdande som läppbalsam. De färger som jag gillar mest är det rosa och korallfärgade. Jag har inte testat de mörkare färgerna ännu men ska bli intressant att se hur de passar mig och hur pass mörka de är i färgen :)

Produkten och färgerna är limited edition som endast säljs under begränsad tid. Produkten kostar ca 200 kr (18£).

Share:

2 Comments

  1. nathalie
    27/06/2013 / 07:51

    Hej :) Har du något tips på ett bra serum som minimerar porerna men som samtidigt ger mkt fukt ?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>