COLOR RICHE

Många frågar mig vilka färger jag använder när det kommer till ögonskugga och svaret är olika färger av brunt, beigt, grått och ibland ljusrosa/vit. Jag använder nästan uteslutande ögonskuggor med skimmer och glitter då jag tycker att det är mycket finare och ger ett mer levande resultat. Skimmer till vardags och mer glittriga ögonskuggor till fest. En ny favorit är L’oréals höstnyhet Color Riche i färgen E2 Nude lingerie. Skimmrande ögonskuggor i de perfekta brun-beiga nyanserna som är ultimat till vardags.

Jag applicerar den mörkaste över hela ögonlocket (2a till höger) men extra mycket precis vid ögonfransarna, sedan suddar jag ut kanten med den näst mörkaste (2a till vänster). Precis ovanför ögonlocket mot den yttra kanten applicerar jag sedan den ljusbeiga (längst till höger) och avslutar med den ljusaste (längst till vänster) ändå upp till ögonbrynen samt hela vägen in mot näsbenet. Jag applicerar den ljusa även i ögonvrån då det skapar en piggare look.

Share:

1 Comment

  1. Malin
    30/10/2012 / 09:10

    Vet du ngt om Isadoras nya mascara som kommit ut nu med serum i som ska ge förlängning inom 30 dagar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>