2 Comments

  1. 18/03/2015 / 04:35

    Rosa är även min favoritfärg, och den där väskan skulle man ej tacka nej till.

  2. Jackie
    19/03/2015 / 02:40

    Hej Louise! Jag har följt din blogg sedan många år tillbaka. Tidigare i veckan kommenterade en vän att jag borde förstora enbart läppkanterna med Juvederm/Restylane för att få ett fint put. Det fick mig att börja tänka på dig, jag har nämligen för mig att du gjorde något i den stilen för längesen som blev misslyckat, men jag tror aldrig att du skrev var som egentligen hände. Stämmer det, och är det i så fall något som du avråder ifrån?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>