CENTRAL SAINT MARTINS!

Tumblr_lg3sjktukt1qg7ytco1_500_large

Jag är så himla förväntansfull och glad just nu, har precis anmält mig till två kurser på en utav världens bästa modeskolor, Central Saint Martins College of Art and Design.

Jag ska gå Fashion journalism och Creative Writing. Tyckte dem kurserna passade mig bra, som modeskribent har jag mycket erfarenhet för min ålder och skriva har alltid varit en stor passion för mig. Ser väldigt mycket fram emot kursen i Creative writing, ska bli mycket spännande att lära sig mer inom det på engelska.

 

Share:

1 Comment

  1. Hanna
    31/03/2011 / 02:13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>