BYE BYE BABY!

best phone in the world

RIP my beloved Blackberry! Blackberry och bbm har jag använt troget senaste åren.

Jag har trivs så bra med blackberry och framför allt BBM, speciellt under min tid i London då i stort sett alla (och då menar jag ALLA) hade blackberry. Bbm är en funktion där varje blackberry har en pinkod, sedan måste man få någons pinkod för att kunna lägga till dem. Sedan kan man prata, skicka bilder, voicenotes osv! Varav Iphone sex år senare “snott” idén och skapade imessage :P Trots att jag alltid gillar BB så är det dags att joina 2013 års teknologi.

Anyways, see you on whatsapp all of my bbm friends!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>