BY BARDA.

Förra veckan var jag hos By Barda för att fixa till mitt hår. Eftersom min frisör Sofia var uppbokadgick jag till en annan frisör som heter Sara, även hon var superduktig :) Jag blev så himla nöjd!

Jag gjorde det jag vanligtvis gör, supertunna slingor i hårbotten, sedan en toning i hela håret och ett så kallat roft-lift. Denna toning är mycket speciell och skapar den perfekta blonda tonen, inte för ljus, inte för mörk, inte för kall, inte för varm, det är helt enkelt den perfekta toningen :) Håret blir lagom beigt, om ni är blondiner borde ni defintivt gå till By Barda och testa den!  Sedan brukar de göra ett så kallat root-lift som är fantastiskt, de har i ett medel i hårbotten för att slingorna ska tonas ut och rötterna lyfts! Testa även root-lift om ni går dit, fantastiskt bra :)

Ovan är då uppenbarligen före bilden och nedan är efter-bilderna.  

Jag har aldrig varit mer nöjd med mitt hår :) Visst blev det snyggt? 

Share:

4 Comments

 1. Emma
  25/11/2011 / 05:21

  Otroligt snyggt!

 2. mellie
  27/11/2011 / 11:01

  Hej Louise!

  f

 3. showbyjulia
  28/11/2011 / 02:05

  riktigt snyggt!:)

 4. frokenannorlunda
  28/11/2011 / 02:26

  vad snygg du

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>