buy or not to buy?

Jag köpte ju dessa wedges i grå/beigt för någon vecka sedan. Nu såg jag att de även finns i svart och funderar på om jag ska slå till då de ändå var ganska så bekväma och satt bra på. Det enda som jag stör mig på är den beiga kanten längs ner, funderar på om man kommer se den mycket när man har på sig de eller om de inte märks. Vad tycker ni, snygga eller sisådär?

Share:

2 Comments

  1. Nathalie
    18/05/2014 / 07:22

    Vilket märke? :)

  2. Jannika
    18/05/2014 / 10:15

    Alltså, ja.. Det är ju en beige kant på de grå du köpte. Visserligen är det inte en så markant skillnad mellan det grå och beigea. Jag skulle inte störa mig på det eftersom det är en så smal kant. Men känns det inte bra så ska man inte kompromissa med såna inköp. Det ska kännas 100 från början ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>