BLONDE

Idag var jag hos Sara Maria på Lyko Hair för att fixa till mitt hår. Min mörkblonda/ljusblonda hårfärg hade vuxit ut rejält och just nu är jag inne i period då jag vill ha mitt hår ljusare igen. Jag har verkligen saknat att vara riktigt blond, inte för ljus och inte för mörk, utan precis lagom ;) Mitt hår ser lite mörkare ut än vad det egentligen är på förebilden då jag inte hade tvättat det på flera dagar och då ser håret mörkare ut.

Jag älskar verkligen skiftningarna som mitt hår har nu, det är blandade slingor med blekning och en speciell färg som ljusar upp håret lite, dock inte lika mycket som blekning. Sedan avslutade Sara Maria med en toning över hela håret som gav det en jättefin nyans. Hon beskrev den ungefär som ett silverschampo fast som en toning :)

Jag ser för övrigt galet blek ut på dessa bilder! Jag är iof såhär blek naturligt men bilderna får mig att se ännu ljusare ut. Dags för en ny spraytan hos Jessica med andra ord ;)

Jag frågade även Erika som har salongen om vi inte kunde göra något erbjudande för er läsare också :) Så ni får 15% rabatt på alla behandlingar samt ett schampo och balsam på köpet om ni uppger min blogg när ni bokar.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>