BLACK JEANS

Jag har länge varit på jakt efter de perfekta svarta jeansen och har länge letat. Personligen tycker jag att det är rätt så svårt att hitta jeans numera då mina ben har en storlek och min rumpa en storlek större haha! Finns inget bra utbud alls för de som nödvändigtvis inte har samma storlek över hela kroppen. Så jag blev mycket glad när jag hittade de perfekta paret hos Zara. De är i tunn bomull så de är stretchiga, har en riktigt bra passform, en stark svart färg (gillar inte en urtvättade look på svarta jeans) och snygga gulddetaljer. Kostade bara 399 kr också. Ett tips till er som är på jakt efter svarta jeans.

Spara

Share:

4 Comments

 1. 26/09/2012 / 09:18

  Snygga. Behöver inte vara enklare än så. Stilrent o snyggt (och kanske väldigt svenskt?) :-)

 2. Annie
  27/09/2012 / 03:56

  Tack för tipset! Har också ofta olika storlek på ben och rumpa, eller kan liksom ha väldigt liten storlek över ben och vader (gillar det tight!) men då blir det ofta i trångaste laget för övre delen av låren och rumpan! Gillar också bäst när jeans är helsvarta utan slitningar!

 3. Camilla
  04/10/2012 / 01:22

  Ja dem är skitsnygga men försök att undvika att tvätta dem så länge du kan för de tappar färgen direkt :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>