Beauty shopping.


Jag facineras allt över hur stor skillnad smink kan göra för utseendet. Speciellt om personen i fråga lär sig riktiga tekniker och använder de bästa produkter för just en själv, då kan man uppnå perfekt. Igår när jag var på NK med Yousef såg jag en blond tjej i kassan, hon hade ljus rosig hy, en perfekt askig ögonskugga, gammelrosa möter syrenlila färg på naglarna, is rosa rouge. Allt klaffade perfekt med hennes egna färger (hårfärg, ögonfärg, hudton osv).
När jag ser en person som sminkar sig fel ryser det i mig, jag kanske borde bli personal beauty shopper…
Share:

4 Comments

 1. moilanen
  13/10/2009 / 11:31

  n

 2. moilanen
  13/10/2009 / 11:31

  va g

 3. annawii
  13/10/2009 / 12:57

  Kan du inte b

 4. D.
  15/10/2009 / 06:49

  Hej! vilken fin blogg o fina grejer du skriver om. Det

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>