BEAUTY MUST HAVE

Solpuder är en oumbärlig produkt som de flesta inte kan vara utan, mig själv inkluderat. På sommaren tycker jag att det ibland kan räcka med bara lite solpuder för att man ska känna sig fräsch till vardags.

Däremot kan det vara svårt att hitta ett bra solpuder som fungerar just till dagtid. Det finns många som har mycket guld och skimmer vilket är väldigt fint och man ska gå ut på kvällen. Men till dagtid är det snyggaste med ett matt och naturligt solpuder. Jag har upptäckt att många solpuder även har en röd undertonen vilket inte riktigt passar min hudton, resultatet blir snarare mer solbränd än solbrun.

Jag har nu testat Guerlains klassiska Terracotta bronzing powder i den ljusaste färgen nr 00. Och jag kan säga att jag hittat det perfekta solpudret, inget skimmer eller glitter, en perfekt brun ton som ger en lätt brun färg. Den passar dock inte för tydlig markering för kindben eller för någon som redan är rejält solbrun då färgen är relativt ljus. Men resultatet är otroligt fint, naturligt och lagom matt. Den får topp betyg av mig, men med ett litet minus för det dyra priset. Pudret kostar ca 400-450 kr i Sverige men är lite billigare utomlands så perfekt tillfälle om man är US eller UK att passa på och köpa produkten där :)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>