BEAUTY MUST HAVE: TANGLE TEEZER

Ett skönhetsmåste för mig är min Tangle Teezer borste. Jag har använt den i ca 4 år nu och kan inte tänka mig att använda någon annan borste. Oavsett hårtyp eller hårlängd så är denna borste fantastiskt, speciellt om man har långt eller trassligt hår. Jag har två stycken borstar för jag gillar att ha med mig en i väskan och en som jag har hemma, sedan finns de ju i så många olika fina färger så roligt att samla på sig ;) Jag vet att man ska kunna använda de på blött hår, men jag skulle inte rekommendera någon att borsta håret när det är blött. Även om denna borste är extremt skonsam så är det bättre att borsta håret ordentligt innan man tvättar det och sedan efteråt när det är helt torrt. För att borsta håret i duschen sliter faktiskt på håret oavsett borste.

Share:

2 Comments

 1. Michaela
  14/12/2014 / 01:13

  Hej Louise,

  Jag har läst din blogg i flera år och tycker verkligen att din blogg är superbra!
  Jag undrar över om du fortfarande är boende i London? Eller läste du några kurser som är klara och du har flyttat hem till Stockholm? :)

  Kram

 2. Frida
  14/12/2014 / 02:29

  Jag har sånt hår som MÅSTE borstas när det fortfarande är fuktigt, eftersom det är lite självlockigt. Om jag borstar det först när det är torrt har det hunnit bli tovigt, å om jag borstar ut lockarna/tovorna då så blir det risigt å stort :( jag använder Tangle teezers borste som är till för duschen; lite timglas-form på den. Tycker verkligen det funkar bra på mitt hår!! Mer skonsamt än andra borstar i alla fall, tappar mindre hår å superlätt att reda ut. Älskar Tangle teezers borstar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>