BEAUTY CRAVINGS SPRING 2013

Jag som älskar skönhetsprodukter har självklart alltid en stående lista med produkter jag väldigt gärna skulle vilja testa eller vilja använda igen. Här är några av dem:

Dior 5-Colour Palette / Det var riktigt många år sedan jag senaste använde Diors ögonskuggor men jag minns att de var riktigt bra och Dior har alltid vackra nyanser. De paletterna ovan är i precis mina färger, helt underbara.

 

Askungemask från Sensai Kanebo. Provade den här masken för några år sedan och den är en riktig dröm för hyn. Ruskigt dyr men jag minns hur bra den var!

Clarins brun utan sol skulle jag gärna testa att smörja in mig med!

 

Den här superlyxiga foundation från Carita vore en upplevelse i sig för blek vinterhy.

Essie’s Sugar Daddy är en utav deras riktiga klassiker och det är mycket förståligt. Det här lacket är perfekt över en fransk manikyr, som det är eller tillsammans med ett rosa lack. Mitt lack har precis tagit slut och jag vill redan ha ett nytt…

Jag som älskar brun utan sol skulle verkligen behöva den här produkten, en self tan remover. När man spraytannar sig eller gör brun utan sol hemma så blir det lätt lite färg på insidan av händerna och då vore det mycket smidigt att bara ta bort det enkelt med en lotion!

Skulle gärna ge håret en volymboost med hjälp av den här hårmoussén.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>