BE KIND AND NEVER TAKE ANYTHING FOR GRANTED

harry potter quotes

Hej babes! Har haft ett par riktigt turbulenta dagar sen i helgen, jisses alltså. Bland annat en familjevän som gick bort i helgen av cancer efter flera års kamp. Så otroligt sorgligt :(
Känt honom i princip hela livet och det är svårt att förstå att någon plötsligt bara är borta och du aldrig mer kommer prata med dem.

Så jag skulle vilja ta tillfället såhär inför jul att påminna er alla om hur otroligt viktigt det är att våga visa sina känslor och omtanke för människor man tycker om.
När man lever ett hektiskt liv utan problem med hälsa och andra saker så glömmer man lätt bort sina gamla vänner, personer (eller någon speciell person) man egentligen tycker om men man vågar kanske inte alltid vågar visa det för eller släkt/familj som man kanske inte hörs så ofta med.
Det är då man ska ta chansen, våga höra av sig, våga visa att man bryr sig och tänker på dem. För livet är så otroligt kort och ens livskvalité kan försvinna snabbare än vad man tror. Det har jag som sagt själv fått uppleva och bevittna andra gå igenom.

Vi lever numera i ett samhälle där visa känslor oftast anses som svagt och om jag ska vara ärlig så är jag bra på att höra av mig till vänner och personer jag tycker om men absolut sämst på att visa känslor. Jag är skorpion med leo ascending så i grunden är jag väldigt djup, privat och berättar inget för någon men samtidigt är jag outgoing och har en rätt så bubblig och lättsam personlighet.
Men egentligen så är det starkaste man kan göra att visa sina känslor och sin omtanke då man vågar visa sig sårbar och öppen. Något värt att tänka på såhär års inför julen!
Massa kramar Louise

Share:

2 Comments

 1. Lina
  10/12/2015 / 05:46

  Styrkekramar till dig! Du verkar vara en helt underbar❤️❤️

  • Louise Adolphson
   15/12/2015 / 01:57

   Lina: Tack fina du kramar Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>