BARS IN LONDON.

 Jag och Sthefany på Jaks. 

 

 

Tänkte tipsa om mina favoritbarer i London. 

Först är Jaks på Walton street. Perfekt om man bara vill ta det lugnt och dricka drinkar. Baren Eclipse lite längre ned på samma gata och är perfekt bar att gå till innan man ska ut och festa. 

Mamounia, kul restaurang med bra bar som ligger på Curzon street i mayfair. Även denna bar är perfekt att gå till innan man ska gå ut och festa. 

Windows som ligger på 28e våningen inne på Hilton Park Lane är en annan favorit. Mycket mysigt och fin bar med fantastiskt utsikt över hela stan.  

Sketch på Conduit Street i mayfair är en stor restaurang som består av flera olika rum rum. I de olika rummen kan man äta middag och i vissa av rummen är det bara barer. Passar lika bra att äta middag där som att bara gå och dricka drinkar. Älskar inredningen på Sketch! 

Aqua är en trevligt restaurang/bar, den finns några olika delar av den men den som heter Spirit är öppen längre på kvällarna och är en rooftop bar. Ligger på Regent street ingång från Argyll Street 

Sedan så älskar jag Les Ambassadeurs på Hamilton Place och Colonys bredvid Hilton Park Lane. Både är casinon som har barer och restaurang, min favoritrestaurang är defintivt Les Ambassadeurs men det är en medlemsklubb. Colonys tror jag inte är lika hårda med att man måste vara medlem, en i sällskapet måste nog vara medlem där i alla fall. 

 

Share:

1 Comment

  1. johanch
    18/10/2011 / 09:11

    Bra bild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>