BARE MINERALS REVIEW

Bare Minerals Pure Brightening Serum Foundation – 379 SEK / 26£  ♥ Bare Minerals foundation Brush – 349 SEK / 24£

För några dagar sedan började jag använda Bare Minerals Bare Skin Foundation. Jag testade att applicera produkten både med pensel som hör till men även med fingrarna (applicerar alltid foundation med fingrarna annars). Jag ville se hur produkten ser ut när den är applicerade på båda sätten och om den ser annorlunda ut när värmen från fingrarna gjort att den sjunker in i hyn bättre.

Borsten är till för att man ska “buffa” in produkten i hyn. Jag tycker resultatet med borsten blev bra även om jag oftast inte gillar hur det brukar se ut efter man borstat in foundation i hyn. Produkten kändes skön på hyn men efter några timmar tyckte jag att min hy såg lite för torr och matt ut. Det här är en perfekt foundation om man har oljig eller fet hy och vill matta ner den. Men för mig som älskar fukt och glans så blir det inte riktigt det optimala resultat för mig. Den är otroligt lätt men samtidigt täcker den lagom mycket vilket jag tycker om, den passar bra till vardags när man vill ha ett bra men naturligt resultat.

En sak jag även gillade med produkten var att den inte la sig i rynkorna så mycket som andra foundations kan göra. Efter några timmar är det lätt hänt att hyn blir torr och då blir även små rynkor mycket tydligare. Men den här produkten så kom inga “torrhetsrynkor” som jag kallar dem för fram så tydligt. Så det är även bra om man är 25+ och vill ha en produkten som inte framhäver rynkor helt enkelt.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>