BARE MINERALS EVENT

bare minerals decleor bliss blog event press event

I fredags var jag på ett trevligt pressevent för Decleor, Bare Minerals och Bliss. Det bjöds på afternoon tea och massa intressant information om produktnyheter. Jag som är en riktig beauty junkie tycker det alltid är roligt att höra ordentligt med information om nya produkter, inte bara titta på förpackning och priset som många andra skribenter verkar göra. Jag vill gärna veta så mycket som möjligt om alla produkter jag skriver om! Däremot hoppade jag över afternoon tea på eventet då jag fortfarande försöker hålla nere på sockret :)

Den mest intressant produktnyheten på event var Complexion Rescue, en färgad dagcreme från Bare Minerals som lanseras i april. Den har hela 30 i solskyddsfaktor men ingen av ingredienser är i nano, vilket är toppen då tyvärr många produkter med solskyddsfaktor har nano i sig idag. Vilket jag inte tycker om alls och undviker helt och hållet! Complexion Rescue är en tinted hydrating gel cream, så alltså är det en gel och ingen klassisk creme konsistens. Jag tycker personligen om gel-krämer och tycker de känns väldigt skönt på hyn och lätt att få jämnt. Perfekt att ha på vår och sommaren när man vill skippa foundation! Det som jag tyckte var mest facinerande med den här produkten var en video som de visade, där de hällde i den här produkten i ett glas med vatten och en vanlig foundation/färgad dagcreme som innehåller silikoner från annat okänt märke i ett glas med vatten. Den andra foundation/dagcremen löste in upp sig med vattnet alls när man försökte vispa runt den, utan den la sig som på kanterna av glaset och i botten. Men den från Bare Minerals i stort sett löste upp sig helt med vattnet! Kändes väldigt fräscht att den var så vattenlöslig så den är lätt att tvätta bort och inte lämnar mycket rester kvar på huden, vilket de flesta basprodukter gör. Nu har jag inte hunnit testa den ännu men när jag gjort det så kommer en recension :)

bare minerals blog event new product tinted moisturizer

bliss products spa bliss spa bare minerals blog event new product tinted moisturizer

 En annan intressant nyhet, Bliss make up remover och rengöring.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>