BAGLIONI HOTEL LONDON

När jag var i London för några veckor sedan bodde jag på Baglioni Hotel som ligger precis vid Hyde Park (Kensington sidan av parken). Utsikten från rummet var verkligen så härlig då man såg ut över parken och gatan var faktiskt mycket lugnare än vad jag hade trott. Baglioni hotel är en italiensk hotellkedja som främst har sina andra hotell i Italien och Frankrike. Det märktes verkligen att det var ett italienskt-ägt hotell då i stort sett alla som jobbade på hotellet var från Italien, restaurangen serverade bara italienskt mat av italienska kockar och servitörer. Så servicen var verkligen på topp under alla dagarna jag bodde där, inte så konstigt kanske då de är ett 5 star hotell men ändå. Tycker faktiskt att italienare är trevligare och mer gästvänliga än britter i de flesta fall. Inredningen kändes fin, lyxig och annorlunda än vad många andra hotell erbjuder. Däremot tyckte jag att det rummet på bilderna ovan var lite väl mörkt färgmässigt för min smak, jag föredrar lite ljusare toner när det gäller inredning. Då priserna på hotellet är väldigt höga så skulle jag rekommendera det om man har chansen att boka en bra bit i förväg så man har chans att få det bästa priset!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>