B.u.s “m

Hej Louise! Jättebra blogg med underbara tips och det är alltid roligt att läsa den. Jag hade tänkt testa Dove summer glow, men jag har väldigt ojämn hud och är desutom nybörjare på b.u.s. Tycker du jag ska köpa det ändå och testa? Det är så att jag mest vill ha jämn hud :) Sen så ska jag bort imorn, så jag har bara en dag på mig.
Kram Erika

Varje dag får jag massor av mail angående brun utan sol. Som den självutnämnda (och av många andra också för den delen) mästarinnan av brun utan  sol har jag gjort många guider till den perfekta fejk brännan.
Efter cirka 4 år missbrukande av  bus så har jag lagt av på heltid. Jag solade inget på hela sommaren, inte en enda minut låg jag i solen och pressade. Jag körde bus både förra och förrförra sommaren. Min hud kommer för visso tacka mig men jag kände mig trött på att kleta varje kväll. För ja, jag smorde in mig 5 av 7 dagar i veckan. Besatt? Beyond besatt.
Mitt pigment har inte mått speciellt bra dock, jag kan i stort sett inte bli brun. Självklart kommer ni inte få försämrat pigment som jag har fått om ni använder brun utan sol en gång i veckan. Men missbrukar man det som jag gjort förstör man sitt eget pigment, man får det svårare och svårare att bli brun. Så om ni ibland sett att jag skrivit att jag ska gå och sola så är det därför.

Till saken är att jag fortfarande har massa bra guider och test här, här (stort test av bus-krämer) och här (guide till perfekta fejk-brännan). Måste prata med tjejsajten om att sortera mina gamla inlägg till sina rätta kategorier. Just nu ligger allt sorterat på månader istället för kategorier.
Klicka på länkarna, där står aaallt ni behöver veta :) Lycka till med bus:andet ;)

Share:

6 Comments

 1. Liv
  02/11/2007 / 09:01

  tack f

 2. Victoria
  02/11/2007 / 09:31

  Jag kan lugnt f

 3. Thowe
  02/11/2007 / 10:21

  va :O f

 4. Sabor
  02/11/2007 / 10:42

  Dove summer glove har jag testat ger fin brun skimmer f

 5. Anonymous
  02/11/2007 / 12:46

  Jadu, det h

 6. lou
  02/11/2007 / 01:51

  alltsa jag smorjer in mig varje dag nastan..iallafall ansiktet…sen flera ar! Och vadda pigmentet forstort, jag forstar inte? Att bli brun i solen ar ju hudens sjalvforsvar, det ar inget positivt i sig, huden mar daligt nar den blir brun..sa vad det ar du forstort forstar jag inte riktigt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>