AMAZING HAIR

Just nu saknar jag mitt långa, ljusa hår så otroligt mycket! Många säger att håret inte kan bli långt naturligt och vissa frisörer försöker lura i en att håret växer mer om man klipper det, vilket är den största myten någonsin. Håret som växer ut är dött och vad som händer i hårtopparna har inget att göra med hårbotten. Däremot om man inte tar hand om håret på rätt sätt klyvs hårtopparna mycket och då kan man bli “tvungen” att klippa av mer. Så för att få långt hår gäller det att man tar hand om håret extremt väl och avstår från klippningar helt. På bilderna nedan (från sep 2010) hade jag endast klippt håret en gång på tre år, och se så fint det är? ;) Om man sköter håret rätt är extensions och clip on’s är helt onödigt! Läs min hårvårdsguide för bättre hår här.

Sen började jag styla det för mycket och det slets och var tvungen att klippa det :( Men nu är det på god väg igen :D

Natural hair, don’t care ;)

Share:

2 Comments

 1. Sofia
  09/01/2013 / 02:19

  Superfint :)
  Vem tycker du man skall gå till om man vill slinga lite naturliga ljusa slingor, om man är mörkbrun? Lite VS-style ;)
  Var hos en av de stora frisörerna i sthlm för 3 år sen och ville göra det ljusare, och de gjorde det typ orange… Färgade över det rätt snabbt..

 2. Nikki
  12/01/2013 / 08:12

  Kan du inte skriva en lista över bra schampon, balsam, inpackningar m.m. som inte innehåller sulfater, sillikoner och annat som skadar håret? Har sett att många skriver om “Organix moroccan argan oil shampoo” (http://www.boots.com/en/Organix-Morocon-Oil-Shampoo-385ml_1222268/) men hittar inte det märket i någon svensk butik. Kan du rekommendera någon bra webbutik från England med skönhetsprodukter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>