Alot of wine, dancing, cigarettes and love.


Jag och Bahare, som har kommit hem efter att varit en evighet i Dubai.

Igår var fantastiskt trevlig kväll, Sofia kom hem till mig med en flaska rose vid åtta tiden. Vi satte oss med ett glas var på min balkong i regnet (den har tak), svepte in oss i flitar, tog några cigg och pratade strunt. Sofia fick aggera psykolog ett tag för mig också ♥ Sedan satte vi på lite ny härlig musik som jag införskattat mig och fixade till oss.

Vi hoppade in i en taxi till Ego för att möta upp Sofias vänner. Vi hade det så trevligt! Nicole var lite i den sits jag var i för ett tag sedan, så jag körde peptalk ;)


Sedan taggade vi till rejält, vi tre i baksätet sjöng Sing Halleluja för fullt och dansade i bilen hela vägen till Cafet! Snacka om taggade tjejer ;) Samma sak när vi skulle lämna Cafét för att åka till Spy bar, fullt ös i taxin haha. Ganska snart därefter kastade jag dock in handduken. Hade inte druckit mycket på säkert två månader så jag blev på tok för full, fy. Mitt råd till er som ni säkert redan vet om, bara jag som är dum nog och tror att "det händer inte mig", drick inte på tom mage, speciellt inte om allt ni ätit på en hel dag är typ två smoothies! Not okay. Men jäkligt kul hade jag i alla fall ;)
Share:

4 Comments

 1. Laura
  14/06/2009 / 03:10

  You are so pretty, Louise!
  Please give us, the non-swedish speking people, the chance to understand your writing.

 2. anna
  14/06/2009 / 04:30

  wine*

 3. ninki
  14/06/2009 / 05:49

  Gud va fr

 4. shirin
  15/06/2009 / 01:15

  vilken fin jacka du hade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>