3 HOURS LATER!

Nu är jag hemma igen efter en 3 timmars powerwalk runt halva stan typ :) Nu är jag hemma igen och ska fixa en massa saker. Sitter och kollar på träningskläder, måste verkligen köpa nya nu, får ta en runda på stan imorgon! Vill helst ha allt i rosa haha :) Jag köpte ju en träningskort genom på Actic genom Groupon. Mest för att testa Groupon för jag har hört så mycket om det men aldrig testat någon sådan sajt tidigare! Återkommer med en liten recension när jag fått hem det där träningskortet men vad jag tyckte!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>