2011 IN PICS.

Januari 

Dagen innan nyår åkte jag till London med Dora, blev att jag stannade kvar i London stort sett efter det. Massa härliga middagar, utgångar, shopping, promenader, luncher. Favoritenerna var självklart Hakkasan i mayfair och Les ambassadeurs. 

 

 

meee 

 

 

 

 

 

 

Februari: 

Även i februari var jag i London!  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Mars: 

London ofc! Blev mycket häng på favoritbaren Jaks på Walton st. Älskar deras mysiga cafe/restaurang del där man kan beställa in mat och äta i baren. Så mysigt och chill. 

  

 

 

 

 

food 

 

 

April: 

I flyttade jag in i min egna lägenhet mitt i Chelsea med tio minuters promenad till Harrods. Underbart! Jag började även mina kurser på Central St Martins! Det var även denna månad jag blev helt kär i Chelsea!  

 

me 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 me and angela 

 

 

Maj: 

 

I maj var det mest plugg och festande som jag sysselsatte mig med. Långpromenader i chelsea, långluncher med vänner och sedan levde jag i stort sett på nattklubben Tramp. Gick dit varje lördag under flera, flera månader.  

 

 

jackie and me 

 

 

 

Juli 

 I juli nöjt jag av London till fullo! Det var rätt mycket regn i perioder men de soliga dagarna var helt underbara. Långklänning, jeansjacka och heels kunde man strosa runt i. London är så vackert när det är soligt!  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Augusti: 

Augusti blev första hela månaden som jag spenderade i Sverige sedan december 2010. Jag åkte ut och seglade med familjen. Sandhamn, utö, att äntligen få bli lite solbränd (I london blir man inte brun..) var underbart. Jag hade även slutat röka så det var skönt att få en paus från allt som hette festande i några veckor. Var även kul att träffa alla vännerna i Stockholm som jag inte sett på länge! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

September: 

 

Back to London! Det var även denna månad som jag shoppade helt galet mycket!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oktober: 

I oktober var jag i Stockholm igen, blev många mysiga promenader, fikor, middagar… 

 

 

 

 

 

 

 

November: 

 I november fyllde jag år! Först var jag i London och firade, sedan hade jag en bday dinner när jag kom tillbaka till Stockholm! Blev en mycket mysig middag :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Share:

5 Comments

 1. Angela
  02/01/2012 / 01:24

  det

 2. Victoria
  04/01/2012 / 12:38

  Underbara bilder! De f

 3. Mary
  05/01/2012 / 01:08

  A Girl like you has to smile ;D om du inte vill se ut som en isdrottning vill s

 4. louise
  06/01/2012 / 09:17
 5. emmaa96
  07/01/2012 / 05:23

  fina bilder! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>