TONI & GUY

Under den senaste veckan har jag fått väldigt mycket komplimanger angående mitt hår, vissa har sagt det ser fina ut, andra har frågat om jag har klippt mig och jag har fått höra att mina toppar ser mycket friskare och inte kluvna ut längre. Jag får ge all credd till de nya shampoo och balsam från Toni & Guy som jag börjat använda. De är verkligen otroligt bra! Jag har använt shampoo och balsam från serien Damaged.

Toni & Guy har gjort om sina olika hårvårdslinjer, sänkt priserna och designat om sina förpackningarna. Och vilket lyft! De nya förpackningarna är riktiga snygga och innehållet var som jag beskrev ovan, även det riktigt bra. Jag gillar att de har sänkt priserna men ändå lyckats behålla sin lyxiga känsla. Sedan gillar jag Toni & Guy lite extra för att det är ett “London märke”, vilket säkert inte kommer som någon nyhet för er läsare ;)

 

I helgen ska jag börja testa deras hårinpackning också, återkommer med recension på den.

Shampoo och balsam kostar 120 kronor styck och säljs endast på Kicks samt Åhlens.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>